Meest gestelde vragen:
Hoe kan ik groene aanslag verwijderen?

Deze week vertelt Lodewijk wat jij kan doen aan de groen aanslag in en om het huis! Want micro organismes zoals bacteriën en algen zijn onmisbaar, maar liever niet op je tuinmeubels. Dus Lodewijk gaat aan de slag en laat je zien hoe je op een natuurvriendelijke manier van de groene aanslag af kan komen. En wat je kan doen om ervoor te zorgen dat het minder snel terugkeert. Daarvoor heb je alleen een oude lap en gekookt lijnzaadolie nodig. Want groen geluk komt ook van een verzorgde tuin!

Meer zien?

Array

Wat voor grasmaaier heb ik nodig?

Lodewijk heeft al laten zien hoe je een gazon na de winter weer helemaal klaar...
Array

Welke grond moet ik gebruiken in de tuin?

Mensen die veel met groen werken weten dat er naast water nog een onderdeel van...
Array

Duurzaam je vijver onderhouden.

Nu de zon weer begint te schijnen, is het weer echt tijd om lekker in...