Meest gestelde vragen:
Hoe kan ik makkelijk composteren?

Vandaag legt Lodewijk uit hoe je het Groene Geluk voor jouw tuin maakt, oftewel compost! Dit is gezonde aarde gebaseerd op gecomposteerde afvalresten. Dus Lodewijk zal laten zien hoe je van jouw tuinafval en wat afvalresten uit de keuken snel, maar goede compost maakt. Zorg ervoor dat er geen gekookt voedsel tussen zit, dit zorgt voor ongedierte en dat wil je natuurlijk niet. En zo zorg je voor het Groene Geluk niet alleen voor jezelf, maar ook voor je tuin! Vergeet de video niet te liken en abonneer je op dit kanaal voor nog meer Groen Geluk!

Meer zien?

Array

Wat voor grasmaaier heb ik nodig?

Lodewijk heeft al laten zien hoe je een gazon na de winter weer helemaal klaar...
Array

Welke grond moet ik gebruiken in de tuin?

Mensen die veel met groen werken weten dat er naast water nog een onderdeel van...
Array

Duurzaam je vijver onderhouden.

Nu de zon weer begint te schijnen, is het weer echt tijd om lekker in...