Meest gestelde vragen:
Is recycled plastic duurzaam?

Deze week gaat Lodewijk, de duurzaamheidsambassadeur, op bezoek bij de fabriek van Elho. Daar gaat hij dieper in op het vraagstuk van het gebruik van plastic in het dagelijks leven. Want plastic is natuurlijk een product wat wij eigenlijk willen vermijden. Terwijl je met recycled plastic alle kanten op kan! En hergebruik is altijd duurzaam. Daarom neemt Lodewijk je deze week mee in het productieproces van onder andere gieters en plantenpotten van recycled materiaal. Ben jij benieuwd wat je kan maken van onder andere 12 wasmiddelflessen? Check dan zeker deze video! Meer Groen Geluk? Like deze video en abonneer je dan op dit kanaal!

Meer zien?

Array

Wat voor grasmaaier heb ik nodig?

Lodewijk heeft al laten zien hoe je een gazon na de winter weer helemaal klaar...
Array

Welke grond moet ik gebruiken in de tuin?

Mensen die veel met groen werken weten dat er naast water nog een onderdeel van...
Array

Duurzaam je vijver onderhouden.

Nu de zon weer begint te schijnen, is het weer echt tijd om lekker in...