Meest gestelde vragen:
Hoe zorg ik voor goede afwatering met bestrating?

Klimaatverandering heeft grote gevolgen voor onze wereld. We krijgen steeds meer te maken met lange droge periodes en als het wel regent, zal dit erg heftig zijn. Deze veranderingen hebben natuurlijk ook effect op de manier waarop we naar onze tuin moeten kijken. Door harde regen kunnen er namelijk vaker overstromingen komen. En als je tuin dan vol ligt met tegels, kan dit overtollig water nergens heen en heb je een serieus probleem. In deze video gaat Lodewijk vertellen hoe je dit probleem kan voorkomen! Tegenwoordig zijn er namelijk veel manieren om je tuin duurzaam te bestraten waarbij het water wel weg kan vloeien. Er gaat niks boven groen, maar tegels kunnen dus ook heel goed voor de natuur zijn! Heb jij rekening gehouden met waterdoorlatende tegels in jouw tuin? Benieuwd naar al deze innovatieve en duurzame bestrating? Check dan zeker deze video!

Meer zien?

Array

Wat voor grasmaaier heb ik nodig?

Lodewijk heeft al laten zien hoe je een gazon na de winter weer helemaal klaar...
Array

Welke grond moet ik gebruiken in de tuin?

Mensen die veel met groen werken weten dat er naast water nog een onderdeel van...
Array

Duurzaam je vijver onderhouden.

Nu de zon weer begint te schijnen, is het weer echt tijd om lekker in...