Meest gestelde vragen:
Hoe bestraat je duurzaam een tuin?

Wat is een duurzame keuze als je een pad in je tuin wil aanleggen? De meeste mensen kiezen bij het bestraten van hun tuin voor klinkers of beton. Een duurzamer alternatief hiervoor is half verharding, wat simpelweg betekent dat de bestrating bestaat uit losse delen. Lodewijk laat zien dat er eindeloze mogelijkheden zijn om je tuin op deze manier te verharden. Grind, split en schors: er is zoveel keuze en het mooie is het komt direct uit de natuur! Daarnaast kan regenwater door deze losse delen makkelijk naar de grond zakken. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Kijk dan deze video over half verharding!

Meer zien?

Array

Wat voor grasmaaier heb ik nodig?

Lodewijk heeft al laten zien hoe je een gazon na de winter weer helemaal klaar...
Array

Welke grond moet ik gebruiken in de tuin?

Mensen die veel met groen werken weten dat er naast water nog een onderdeel van...
Array

Duurzaam je vijver onderhouden.

Nu de zon weer begint te schijnen, is het weer echt tijd om lekker in...