Meest gestelde vragen:
Welke pot kies ik voor mijn plant?

Groen is goed voor iedereen! Wetenschappers hebben aangetoond dat het hebben van planten een goed middel is tegen stress en ze zorgen natuurlijk ook voor gezonde lucht. Om dit groene geluk in huis te hebben moet je wel alle planten goed verzorgen, zeker als ze in (kleine) potten zitten. Dit gaat namelijk nog wel eens mis. Je plantjes groeien niet goed of gaan zelfs dood en dat is natuurlijk heel erg zonde. Wil jij weten hoe je dit in de toekomst kan voorkomen? Kijk dan deze video, waarin Lodewijk allerlei tips geeft over de verzorging van planten in potten. Na deze tips kan je lekker experimenteren in je huis en word je blijer en gezonder van al dat Groene Geluk! 

Meer zien?

Array

Wat voor grasmaaier heb ik nodig?

Lodewijk heeft al laten zien hoe je een gazon na de winter weer helemaal klaar...
Array

Welke grond moet ik gebruiken in de tuin?

Mensen die veel met groen werken weten dat er naast water nog een onderdeel van...
Array

Duurzaam je vijver onderhouden.

Nu de zon weer begint te schijnen, is het weer echt tijd om lekker in...