Aanmelden voor het tv-programma Lodewijks Groene Geluk

In ‘Lodewijks Groene Geluk’ gaat Lodewijk daarom op pad om misschien wel jou te helpen bij het ‘vergroenen’ of het duurzamer maken van een deel van je voor- of achtertuin of je directe leefomgeving. Ook een balkon, een deel van een pleintje bij bijvoorbeeld een school, bedrijf of verzorgingshuis behoort tot de mogelijkheden. Misschien wil je je straat opgeven met geveltuintjes of een gezamenlijk perkje. Op een positieve en inspirerende manier laten Lodewijk en zijn team in het televisieprogramma zien dat een groene, duurzame en gezonde leefstijl helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Want binnen één dag is elke tuin om te toveren in een groen paradijsje, waar ook de vlinders, bijen en vogels blij van worden.

 • Dit mogen ook balkons, gezamenlijke tuinen of een voortuin zijn!
 • Wij ontvangen hier ook graag enkele foto’s van
 • Geef vooral aan wat je voorkeuren zijn maar houd rekening met een realisatie van één dag.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Door het insturen van dit formulier geef ik toestemming voor het vastleggen, verwerken en gedurende een redelijke termijn bewaren van mijn gegevens met als doel de beoordeling van mijn aanmelding voor Lodewijks Groene Geluk door de producent van het programma: Stokvis Content B.V. te Almere (Veluwezoom 7, 1327 AA, 036-7630880).

  Lodewijk Hoekstra, de bekendste en ‘groenste tuinman’ van Nederland, houdt zóveel van de natuur dat hij zijn kennis en liefde voor groen graag met heel Nederland wil delen. En met zijn passie wil hij graag iedereen enthousiast maken om je eigen leefomgeving groener en vooral duurzamer te maken.

  Om het aanmeldingsproces te versnellen verzoeken wij je het formulier op de pagina  zo volledig mogelijk voor ons in te vullen en weer terug te mailen naar het mailadres [email protected]
  Let op: wij kunnen geen grote bestanden ontvangen. Stuur daarom de foto’s in meerdere mails of via Wetransfer, altijd even met vermelding van je achternaam.

  Helaas zijn wij niet in staat iedere aanmelding persoonlijk te beantwoorden. Daarnaast is het goed om te weten dat voor ons programma ook een eigen bijdrage gevraagd wordt.